12:00

BP P06-2U

Referat: BP P05-3 - BP P06-2U

Under perfekta förhållanden på Grimsta B fick vi en bra träningsmatch mot 06-2.

De visade tidigit i matchen att de var duktiga med bollen och hade väldigt snabba offensiva killar. Så fort de fick äga bollen på sista tredjedelen hade vi lite problem.
Vi visade också att vi kunde spela boll. Flera fina kombinationer på mittplan, spelvändningar samt djupledsbollar, men tyvärr var skärpan på sista-passningen inte tillräckligt bra för att skapa de riktigt farliga lägena.

I mitten på halvleken får 06-2 straff som de stensäkert sätter i mål. Vi hänger dock inte med huvudena utan fortsätter jobba hårt och några minuter senare sätter John dit 1-1 på en boll som deras målvakt kanske borde tagit.

I andra halvlek tar vi över spelet mer och mer. Med våra fem avbytare orkade vi jobba mer än vad 06-2 gjorde som bara hade 1 eller 2 avbytare.

Matchen avgörs på en hörna där bollen går ut till en fri Daakir som trycker dit ett lågt skott som letar sig i mål. Rättvist sett till hur spelet såg ut men framförallt rättvist att Daakir fick göra mål. Han var planens bästa spelare....

Matchen slutar 2-1 men det kunde blivit många fler mål. 06-2 hade en bra frispark i Adams vänstra stolpe och vi hade totalt 3 bollar i ribban.